Procella DA-2800: Den ultimata förstärkaren till Procella högtalare

Bra högtalare behöver en bra förstärkare och det är anledningen till att vi skapade DA-2800. Vi har spenderat mer än två år för att testa varenda klass-D förstärkar modul på marknaden och samtidigt utvecklat vår egen DSP-mjukvara och programmering. Resultatet är DA-2800 som vi är mycket stolta över och den är bästa möjliga förstärkaren för Procella högtalare. DA-2800 ökar ytterligare ljudkvalitén som Procella högtalare och subwoofers är kända för vilket ger dig en ännu större konkurrens försprång när det gäller att bygga 1:a klass hembiografer, studios eller kommersiella biografer.

Detaljerna: DA-2800 är en 2.800 Watts 4-kanals effektförstärkare som levererar 700W x 4 i 4 ohm och 360W x 4 i 8 ohm. För maximal effekt kan kanalparen bryggas för att producera 1400 W vid 8 ohm. Förstärkarens klass-D design är mycket effektiv och producerar enorm effekt i ett chassi som är endast 1 RU hög.

Det finns två versioner av förstärkaren: DA-2800 och DA-2800DSP. DA-2800DSP har inbyggd DSP med fabriksprogrammerade presets. Det ger aktiv delning och exakt EQ för att ge bästa möjliga ljud med Procella högtalare och subwoofers. Fabriksinställningarna täcker majoriteten av systemkonfigurationer men för unika systemkrav så går det att förbeställa den med anpassad DSP programmering. DA-2800 används när DSP inte behövs. Med helt transparent ljudkvalitet och kraftreserver för enorm dynamik så är DA-2800 verkligen den ultimata förstärkaren för Procella högtalare!